logotype
image1 image2 image3

Cursus massage aromatherapiestijl

In deze cursus leert u te masseren in de stijl van Micheline Archier.

Massage en essentiële olie is een prachtige combinatie om spanning te verdrijven en vitaliteit te verwerven. Toch is aromatherapiemassage iets anders dan een massage met alleen een lekker geurtje of een essentiële olie toegevoegd aan een dragende olie.

De massage aromatherapie-stijl is een zorgvuldig opgebouwde massage die een diepe ontspanning kan brengen en psychische en lichamelijke vermoeidheid vermindert. Het vermindert chronische nek- en schouderspanningen, stress en de daardoor veroorzaakte hoofdpijnen. Het bevordert de circulatie, vermindert reumatische pijnen en zenuwpijnen, verbetert de mobiliteit, de ademhaling en zo zijn er nog vele voordelen te noemen.

Na een theoretisch deel over aromatherapie en essentiële oliën wordt de massage stap voor stap aangeleerd. De cursus omvat 5 lesdagen. In de tussen-liggende periode wordt van de cursist verwacht dat er minimaal 20 uur geoefend wordt. De cursist laat dit ook aftekenen. Na de lesdagen en inleveren van een overzicht van geoefende uren ontvangt de cursist een certificaat van deelname. Aan deze cursus is geen examen verbonden, er wordt wel een eindbeoordeling gegeven. Cursisten oefenen op elkaar, op dag 5 wordt er gewerkt op modellen.

 

Bestemd voor: ieder die graag wil leren masseren en een kijkje wil nemen in de wereld van de aromatherapie of al therapeut is en graag zijn/haar diensten wil uitbreiden met een aromatherapie massage.

Data: 5 cursusdagen: 10 en 17 februari, 10 en 17 maart en 12 mei 2023.

Financiële investering: € 625,00 dat is incl. btw, koffie, thee, cursusmap, de te gebruiken materialen tijdens de lesdagen, een voucher voor 1 uur supervisie ná de opleiding en een certificaat van deelname.

Voor de lunch dient u zelf te zorgen.

Omdat de cursus erg intensief is, ligt het maximale aantal deelnemers op 4.

De cursus wordt gegeven door Janet de Winter-Booms, IFA (International Federation of Aromatherapists) gecertificeerd Principal teacher.

Locatie: Aromamore, Geertruida Carelsenstraat 48, 2032 HL Haarlem (vanaf A9 afslag Haarlem-zuid - Zandvoort)

 

Inschrijven activiteit

 
Naam 
E-mail 
Telefoonnr 
Personen 
    

 

2023  AromaMore  ©  All Rights Reserved