logotype
image1 image2 image3

Een aromatherapiebehandeling

Wat kunt u verwachten:

Het is noodzakelijk dat we even een aantal kernvragen doornemen en eventuele klachten en/of aandoeningen bespreken waarmee we rekening dienen te houden. 

Daarna maak ik een massageolie speciaal voor u op maat waarna u van een heerlijk ontspannende massage kunt genieten. Rug, hoofd, borst, buik, armen en benen komen aan bod.

Na afloop kunt u nog even bijkomen met een kopje thee.

De massage zelf duurt plm. 50/60 minuten, de hele sessie maximaal 2 uur (afhankelijk van de duur van de intake)

 

IFA Aromatherapie  (International Federation of Aromatherapists)

De IFA staat voor deskundigheid, ervaring en kwaliteit in het beroep van aromatherapeut. De IFA is opgericht in 1985 en houdt zich als eerste internationale organisatie voor aromatherapie ter wereld bezig met:

• Het aanbieden van professionele opleidingen op het hoogste niveau
• Erop toe te zien dat gedragscodes door IFA-therapeuten en –trainers worden nageleefd
• Mensen bewust te maken van de voordelen van aromatherapie
• Vertegenwoordigen van aromatherapie bij medische instellingen, overheidsinstanties en organisaties voor alternatieve geneeskunde. Uw IFA-therapeut heeft een gedegen opleiding gevolgd en beschikt over de juiste kwalificaties:
• Alle IFA-therapeuten hebben de professionele examens in aromatherapie, massage, anatomie & fysiologie, patiëntenzorg en alle aspecten van de beroepspraktijk succesvol afgerond. Zij beschikken over de MIFAReg-kwalificatie. Bij uw IFA-therapeut bent u in veilige handen:
• Alle therapeuten die lid zijn van de IFA hebben een volledige beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beschikken over een geldig EHBO-diploma.

Terug

2023  AromaMore  ©  All Rights Reserved