Semi beroepsopleiding aromatherapie

Semi beroepsopleiding aromatherapie

Vaak wordt mij gevraagd een opleiding te verzorgen waarbij het vooral om de kennis en toepasbaarheid van de essentiële oliën gaat. De theorie zoals wordt  behandeld in de IFA beroepsopleiding maar dan zonder de hoeveelheid huiswerk, zonder internationale examens en zonder massagelessen en de daarbij behorende  praktijkopdrachten. 

We kijken naar de botanie, de oorsprong van de essentiële oliën, de chemische samenstelling van de essentiële oliën,  toxicologie, veiligheid, farmacologie en de samenwerking met  essentiële oliën, het ruiken en mengen, geuren in combinatie met kleuren, de psychologie van geuren, essentiële oliën in  combinatie met bloesemremedies, dragers voor essentiële oliën, en de toepasbaarheid in de natuurgeneeskunde, stress- en pijnmanagement en dagelijkse  verzorging.

Gewenste voorkennis:

Om de lesstof goed te kunnen opnemen is kennis van anatomie, fysiologie en pathologie gewenst. 

De lessen worden gegeven op 10 dinsdagen van 10 tot 16.30 uur (incl. een half uurtje lunchpauze) 

Deze lesdagen kunnen worden uitgebreid met 1 dag waarin producten als crèmes, parfums, bodymilk, kamersprays, deodorants,  maskers, pakkingen, badproducten enz. met essentiële oliën worden  gemaakt. 

Natuurlijk bent u van harte welkom om (na afspraak) de studiematerialen te komen bekijken.

Deze cursus is geaccrediteerd door de K.T.N.O. voor de beroepsverenigingen LVNG, Batc en NVST

Financiële investering voor deze lessen (10 dagen) bedraagt € 900,- 
Dat is inclusief btw, 2 cursusboeken, een setje oliën en een certificaat van deelname.
Zelf meebrengen: lunch en schrijfmateriaal

In het najaar van 2024 start de semi-beroepsopleiding weer en wel op de dinsdagen: 10, 17, en 24 september, 1, 8, 22 en 29 oktober, 5, 12, 19 november 2024.

Aanmelden kan via onderstaand formulier, je ontvangt daarna een volledig formulier om aan te melden en voor de factuur. Veelal wordt deze opleiding ook door de werkgever vergoed.

Meer info:
stuur een e-mail naar info@aromamore.nl  

Inschrijven
Laatste update: 17 juni 2024